FAQ items aan het laden...

Wettingagent

Zoekt u naar een wettingagent óf wilt u eerst meer informatie hierover vergaren? Dan bent u bij Batteryspray helemaal aan het juiste adres! Het proces van het saneren van asbest begint vrijwel altijd met een asbestinventarisatie. Dit is een soort onderzoek, waarin de saneerder gaat kijken of er asbest in een gebouw aanwezig is. In sommige gevallen is er wel asbest in een gebouw aanwezig, maar is het slimmer om het te laten zitten. Dit is het geval als de asbest zich niet kan mengen met de buitenlucht.

Benieuwd geworden naar onze ontwikkelde werkmethodiek om asbest weg te halen? Bekijk de bovenstaande informatievideo, download de factsheet voor meer informatie óf neem gerust even contact met ons op.

Voorwaarden Batteryspray

  • Certificering Veilig Saneren met Batteryspray

  • Saneren met voorgeschreven equipment en benattingsproduct

  • Uitvoeren conform het in SMA-rt opgenomen werkprotocol

  • Waarborgen via Batteryspray App

Factsheet & trainingen Batteryspray

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze factsheets. Daarin vindt u alle informatie over de Batteryspray Methode. Daarin vindt u ook de voorwaarden saneren asbesthoudende (chrysotiel) pakkingen in Risicoklasse 1. Ook vindt u hier de mogelijkheden voor trainingen.

Download de factsheets

Download voor meer informatie de handige Factsheets van Batteryspray.com:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wettingagent gebruiken? Wij hebben het in huis!

Maar wat moet er precies gebeuren als de asbestpakking wél is vrijgekomen? Asbest is vaak schadelijk voor de menselijke gezondheid en het is daarom belangrijk om professionele ondersteuning in te schakelen. Batteryspray heeft een werkmethodiek ontwikkeld, die ervoor zorgt dat asbestsaneerders veilig en effectief te werk kunnen gaan.

Wij hebben in de afgelopen jaren meerdere innovatieve producten ontwikkeld en geproduceerd voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industriële en maritieme sector. Hiervoor schrijven wij ook een toetsingsprotocol voor, die zowel voorafgaand als na het afronden van de werkzaamheden via onze app gecontroleerd dienen te worden.

Meer weten?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een betrouwbaar werkprotocol voor asbest saneren (met daarbij de toepassing van een wettingagent)? Neem dan gerust even contact met een van onze specialisten op, zodat zij op maat met u mee kunnen kijken. Zij vertellen u graag meer over de ontwikkelde producten en werkprotocollen. Tot ziens bij Batteryspray!

Batteryspray ontwikkelt en produceert innovatieve producten voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industrie en maritieme sector.

Waarborgen via Batteryspray App

Om de te gebruiken werkmethode te borgen, schrijft Batteryspray een toetsingsprotocol voor. Dit protocol dient voorafgaand en na afronden van de werkzaamheden aantoonbaar gecontroleerd te worden middels de Batteryspray App. In de app legt uw de uitgevoerde werkzaamheden, voor- en na inspectie, conform wet- en regelgeving vast.