FAQ items aan het laden...

Risicoklasse asbest

Meer weten over een bepaald soort risicoklasse asbest? Dan bent u bij Batteryspray helemaal aan het juiste adres! Risicoklassen van asbest zijn er in drie verschillende varianten: 1, 2 én 2a. Binnen deze klassen geldt: hoe hoger de risicoklasse, des te gevaarlijker het asbest voor de menselijke gezondheid is. Het is daarom van groot belang om (bij elke klasse) hulp in te schakelen van een professionele saneerder.

Bent u een asbestsaneerder en kunnen wij u helpen met onze werkmethodiek? Bekijk dan gerust even de bovenstaande informatievideo of download de factsheet voor meer informatie. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.

Voorwaarden Batteryspray

  • Certificering Veilig Saneren met Batteryspray

  • Saneren met voorgeschreven equipment en benattingsproduct

  • Uitvoeren conform het in SMA-rt opgenomen werkprotocol

  • Waarborgen via Batteryspray App

Factsheet & trainingen Batteryspray

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze factsheets. Daarin vindt u alle informatie over de Batteryspray Methode. Daarin vindt u ook de voorwaarden saneren asbesthoudende (chrysotiel) pakkingen in Risicoklasse 1. Ook vindt u hier de mogelijkheden voor trainingen.

Download de factsheets

Download voor meer informatie de handige Factsheets van Batteryspray.com:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Risicoklasse asbest bepalen? Maak gebruik van ons werkprotocol!

Wij hebben in de afgelopen jaren meerdere innovatieve producten ontwikkeld en geproduceerd voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industriële en maritieme sector. Hiervoor schrijven wij ook een toetsingsprotocol voor, die zowel voorafgaand als na het afronden van de werkzaamheden via onze app gecontroleerd dienen te worden.

Daarnaast zijn wij ook erkend door belangrijke derde partijen in de branche van asbestsanering. Twee goede voorbeelden hiervan zijn het SZW en het Validatie- en Innovatiepunt Asbest (VIP); zij adviseren de werkmethode van Batteryspray met betrekking tot afstandhouders en stopbuspakkingen toe te laten tot risicoklasse 1 en op te nemen in SMA-rt (Stoffen Manager Asbest Risico Techniek).

Neem contact op!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot ons werkprotocol voor een bepaald risicoklasse asbest óf kunnen wij al iets voor uw saneerbedrijf betekenen? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze specialisten op! Zij kijken graag op maat met u mee naar een geschikte oplossing voor uw gewenste situatie.

Batteryspray ontwikkelt en produceert innovatieve producten voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industrie en maritieme sector.

Waarborgen via Batteryspray App

Om de te gebruiken werkmethode te borgen, schrijft Batteryspray een toetsingsprotocol voor. Dit protocol dient voorafgaand en na afronden van de werkzaamheden aantoonbaar gecontroleerd te worden middels de Batteryspray App. In de app legt uw de uitgevoerde werkzaamheden, voor- en na inspectie, conform wet- en regelgeving vast.