FAQ items aan het laden...

Risicoklasse 1 asbest

Bent u op zoek naar meer informatie over (het aanpakken van) risicoklasse 1 asbest pakkingen? Dan bent u bij Batteryspray zeker aan het juiste adres! Het saneren van asbesthoudende pakkingen kan in de meeste gevallen makkelijker, sneller en goedkoper door onze ontwikkelde werkmethodiek toe te passen. Wij kunnen voor u (conform de gegeven eisen) asbesthoudende flenspakkingen in een risicoklasse 1 verwijderen, zonder dat wij hiervoor moeten gaan zagen of slopen.

Benieuwd geworden naar onze ontwikkelde werkmethodiek om asbest weg te halen? Bekijk de bovenstaande informatievideo, download de factsheet voor meer informatie óf neem gerust even contact met ons op.

Voorwaarden Batteryspray

  • Certificering Veilig Saneren met Batteryspray

  • Saneren met voorgeschreven equipment en benattingsproduct

  • Uitvoeren conform het in SMA-rt opgenomen werkprotocol

  • Waarborgen via Batteryspray App

Factsheet & trainingen Batteryspray

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze factsheets. Daarin vindt u alle informatie over de Batteryspray Methode. Daarin vindt u ook de voorwaarden saneren asbesthoudende (chrysotiel) pakkingen in Risicoklasse 1. Ook vindt u hier de mogelijkheden voor trainingen.

Download de factsheets

Download voor meer informatie de handige Factsheets van Batteryspray.com:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Risicoklasse 1 asbest saneren? Gebruik onze werkmethodiek!

Het verwijderen van asbest (risicoklasse 1) begint vrijwel altijd met een asbestinventarisatie. Dit is een soort onderzoek, waarin de saneerder gaat kijken of er daadwerkelijk asbest in een gebouw aanwezig is. In sommige gevallen is er wel asbest in een gebouw aanwezig, maar is het slimmer om het te laten zitten. Dit is het geval als de asbest zich niet kan mengen met de buitenlucht.

Wij hebben in de afgelopen jaren meerdere innovatieve producten ontwikkeld en geproduceerd voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industriële en maritieme sector. Hiervoor schrijven wij ook een toetsingsprotocol voor, die zowel voorafgaand als na het afronden van de werkzaamheden via onze app gecontroleerd dienen te worden.

Meer informatie?

Heeft u nog enkele vragen over het veilig saneren van risicoklasse 1 asbest pakkingen óf kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, even contact met een van onze specialisten op te nemen voor meer informatie. Graag tot ziens bij Batteryspray!

Batteryspray ontwikkelt en produceert innovatieve producten voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industrie en maritieme sector.

Waarborgen via Batteryspray App

Om de te gebruiken werkmethode te borgen, schrijft Batteryspray een toetsingsprotocol voor. Dit protocol dient voorafgaand en na afronden van de werkzaamheden aantoonbaar gecontroleerd te worden middels de Batteryspray App. In de app legt uw de uitgevoerde werkzaamheden, voor- en na inspectie, conform wet- en regelgeving vast.