FAQ items aan het laden...

Melden asbest risicoklasse 1

Op zoek naar een betrouwbare partij voor melden asbest risicoklasse 1? Neem contact op met een asbestsaneerder! Batteryspray helpt asbestverwijderaars verder op basis van een betrouwbare (en erkende) werkmethodiek. Saneren conform deze werkmethode levert asbestsaneerders een aanzienlijke tijdswinst en kostenbesparing op. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan besparingen op inzet van eigen personeel versus externen, stilstandtijden, inventariseren, containmentbouw en vrijgaven.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot ons werkprotocol voor asbest (risicoklasse 1)? Bekijk dan gerust even de informatievideo óf download de factsheet om meer inzicht te krijgen in onze aanpak. Als u verder nog vragen heeft, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Voorwaarden Batteryspray

  • Certificering Veilig Saneren met Batteryspray

  • Saneren met voorgeschreven equipment en benattingsproduct

  • Uitvoeren conform het in SMA-rt opgenomen werkprotocol

  • Waarborgen via Batteryspray App

Factsheet & trainingen Batteryspray

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze factsheets. Daarin vindt u alle informatie over de Batteryspray Methode. Daarin vindt u ook de voorwaarden saneren asbesthoudende (chrysotiel) pakkingen in Risicoklasse 1. Ook vindt u hier de mogelijkheden voor trainingen.

Download de factsheets

Download voor meer informatie de handige Factsheets van Batteryspray.com:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Melden asbest risicoklasse 1? Contacteer een saneerder!

Ruw asbest bestaat uit langwerpige bundels die zijn opgebouwd uit kristallen die lengtesplijting vertonen. De kristallen worden asbestvezels genoemd en kunnen na beschadiging zo klein worden dat zij niet met het blote oog waar te nemen zijn. Asbest is vaak schadelijk voor de menselijke gezondheid en het is daarom belangrijk om professionele ondersteuning in te schakelen. Batteryspray heeft een werkmethodiek ontwikkeld, die ervoor zorgt dat de asbestsaneerders veilig en effectief te werk kunnen gaan.

Met deze werkmethode zijn wij ook erkend door belangrijke derde partijen in de branche van asbestsanering. Twee goede voorbeelden hiervan zijn het SZW en het Validatie- en Innovatiepunt Asbest (VIP); zij adviseren de werkmethode van Batteryspray met betrekking tot afstandhouders en stopbuspakkingen toe te laten tot risicoklasse 1 en op te nemen in SMA-rt (Stoffen Manager Asbest Risico Techniek).

Meer weten?

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen voor het melden asbest risicoklasse 1? Óf heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze aanpak en/of producten? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Tot ziens bij Batteryspray!

Batteryspray ontwikkelt en produceert innovatieve producten voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industrie en maritieme sector.

Waarborgen via Batteryspray App

Om de te gebruiken werkmethode te borgen, schrijft Batteryspray een toetsingsprotocol voor. Dit protocol dient voorafgaand en na afronden van de werkzaamheden aantoonbaar gecontroleerd te worden middels de Batteryspray App. In de app legt uw de uitgevoerde werkzaamheden, voor- en na inspectie, conform wet- en regelgeving vast.