FAQ items aan het laden...

Benattingsproduct

Als u op zoek bent naar een benattingsproduct, dan bent u bij Batteryspray helemaal aan het juiste adres! Wij hebben in de afgelopen jaren meerdere innovatieve producten ontwikkeld en geproduceerd voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industriële en maritieme sector. Hiervoor schrijven wij ook een toetsingsprotocol voor, die zowel voorafgaand als na het afronden van de werkzaamheden via onze app gecontroleerd dienen te worden.

Wilt u meer informatie over hoe onze aanpak precies werkt? Bekijk gerust even de informatievideo, download de factsheet op deze pagina óf neem voor overige vragen gerust even contact met een van onze specialisten op.

Voorwaarden Batteryspray

  • Certificering Veilig Saneren met Batteryspray

  • Saneren met voorgeschreven equipment en benattingsproduct

  • Uitvoeren conform het in SMA-rt opgenomen werkprotocol

  • Waarborgen via Batteryspray App

Factsheet & trainingen Batteryspray

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze factsheets. Daarin vindt u alle informatie over de Batteryspray Methode. Daarin vindt u ook de voorwaarden saneren asbesthoudende (chrysotiel) pakkingen in Risicoklasse 1. Ook vindt u hier de mogelijkheden voor trainingen.

Download de factsheets

Download voor meer informatie de handige Factsheets van Batteryspray.com:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benattingsproduct nodig? Wij hebben het in huis!

Ruw asbest bestaat uit langwerpige bundels die zijn opgebouwd uit kristallen die lengtesplijting vertonen. De kristallen worden asbestvezels genoemd en kunnen na beschadiging zo klein worden dat zij niet met het blote oog waar te nemen zijn. Asbest is vaak schadelijk voor de menselijke gezondheid en het is daarom belangrijk om professionele ondersteuning in te schakelen.

Onze werkmethodiek voor asbestverwijderaars is goedgekeurd door het Validatie- en Innovatiepunt Asbest (VIP). Dit is een onafhankelijk orgaan dat het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) adviseert of een werkwijze op gebied van asbestsanering als landelijk gevalideerd beschouwd kan worden. Daarnaast heeft ook de overheid onze aanpak goedgekeurd.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een betrouwbaar benattingsproduct voor het verwijderen van asbest? Neem dan direct contact met een van onze specialisten op, zodat zij op maat met u mee kunnen kijken. Zij vertellen u graag meer over de ontwikkelde producten en werkprotocollen. Tot ziens bij Batteryspray!

Batteryspray ontwikkelt en produceert innovatieve producten voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industrie en maritieme sector.

Waarborgen via Batteryspray App

Om de te gebruiken werkmethode te borgen, schrijft Batteryspray een toetsingsprotocol voor. Dit protocol dient voorafgaand en na afronden van de werkzaamheden aantoonbaar gecontroleerd te worden middels de Batteryspray App. In de app legt uw de uitgevoerde werkzaamheden, voor- en na inspectie, conform wet- en regelgeving vast.