FAQ items aan het laden...

Batteryspray

Wilt u meer informatie over de organisatie Batteryspray (en de bijbehorende werkmethodiek)? Wij vertellen u graag meer! Wij hebben een werkmethodiek ontwikkeld, die ervoor zorgt dat asbestsaneerders veilig en effectief te werk kunnen gaan tijdens de sanering van asbest. De betrouwbaarheid van deze werkmethodiek is door de overheid en andere belangrijke derde partijen (zoals bijvoorbeeld het Validatie- en Innovatiepunt Asbest) erkend.

Meer weten over hoe onze aanpak precies werkt? Bekijk dan gerust even de informatievideo, download de factsheet op deze pagina óf neem voor overige vragen even contact met een van onze specialisten op.

Voorwaarden Batteryspray

  • Certificering Veilig Saneren met Batteryspray

  • Saneren met voorgeschreven equipment en benattingsproduct

  • Uitvoeren conform het in SMA-rt opgenomen werkprotocol

  • Waarborgen via Batteryspray App

Factsheet & trainingen Batteryspray

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze factsheets. Daarin vindt u alle informatie over de Batteryspray Methode. Daarin vindt u ook de voorwaarden saneren asbesthoudende (chrysotiel) pakkingen in Risicoklasse 1. Ook vindt u hier de mogelijkheden voor trainingen.

Download de factsheets

Download voor meer informatie de handige Factsheets van Batteryspray.com:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asbest saneren? Batteryspray helpt!

De Batteryspray-methode is een door de overheid goedgekeurde “best practice’ werkmethodiek voor het saneren van asbesthoudende materialen. Saneren conform de Batteryspray methode levert een aanzienlijke tijdswinst en kostenbesparing op. Hierbij kunt u denken aan besparingen op inzet van eigen personeel versus externen, stilstandtijden, inventariseren, containmentbouw en vrijgaven.

Wij hebben in de afgelopen jaren meerdere innovatieve producten ontwikkeld en geproduceerd voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industriële en maritieme sector. Hiervoor schrijven wij ook een toetsingsprotocol voor, die zowel voorafgaand als na het afronden van de werkzaamheden via onze app gecontroleerd dienen te worden.

Kom in contact!

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar informatie over de effectieve en goedgekeurde werkmethodiek van Batteryspray? Óf heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze aanpak en/of producten? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze specialisten staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!

Batteryspray ontwikkelt en produceert innovatieve producten voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industrie en maritieme sector.

Waarborgen via Batteryspray App

Om de te gebruiken werkmethode te borgen, schrijft Batteryspray een toetsingsprotocol voor. Dit protocol dient voorafgaand en na afronden van de werkzaamheden aantoonbaar gecontroleerd te worden middels de Batteryspray App. In de app legt uw de uitgevoerde werkzaamheden, voor- en na inspectie, conform wet- en regelgeving vast.