FAQ items aan het laden...

Asbest

Bent u op zoek naar een leverancier van kwalitatieve producten om asbest te verwijderen? Wij, van Batteryspray, staan graag voor u klaar! Wij hebben in de afgelopen jaren meerdere innovatieve producten ontwikkeld en geproduceerd voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industriële en maritieme sector. Hiervoor schrijven wij ook een toetsingsprotocol voor, die zowel voorafgaand als na het afronden van de werkzaamheden via onze app gecontroleerd dienen te worden.

Wilt u meer informatie over hoe onze aanpak precies werkt? Bekijk gerust even de informatievideo, download de factsheet op deze pagina óf neem voor overige vragen gerust even contact met een van onze specialisten op.

Voorwaarden Batteryspray

  • Certificering Veilig Saneren met Batteryspray

  • Saneren met voorgeschreven equipment en benattingsproduct

  • Uitvoeren conform het in SMA-rt opgenomen werkprotocol

  • Waarborgen via Batteryspray App

Factsheet & trainingen Batteryspray

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze factsheets. Daarin vindt u alle informatie over de Batteryspray Methode. Daarin vindt u ook de voorwaarden saneren asbesthoudende (chrysotiel) pakkingen in Risicoklasse 1. Ook vindt u hier de mogelijkheden voor trainingen.

Download de factsheets

Download voor meer informatie de handige Factsheets van Batteryspray.com:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe kun je asbest verwijderen? Batteryspray heeft het antwoord!

De Batteryspray methode is een door de overheid goedgekeurde “best practice’ werkmethodiek voor het saneren van asbesthoudende materialen. Saneren conform de Batteryspray methode levert een aanzienlijke tijdswinst en kostenbesparing op. Hierbij kunt u denken aan besparingen op inzet van eigen personeel versus externen, stilstandtijden, inventariseren, containmentbouw en vrijgaven.

Daarnaast zijn wij ook erkend door belangrijke derde partijen in de branche van asbestsanering. Twee goede voorbeelden hiervan zijn het SZW en het Validatie- en Innovatiepunt Asbest (VIP); zij adviseren de werkmethode van Batteryspray met betrekking tot afstandhouders en stopbuspakkingen toe te laten tot risicoklasse 1 en op te nemen in SMA-rt (Stoffen Manager Asbest Risico Techniek).

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een professionele methodiek om asbest te verwijderen óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen met een oplossing voor uw vraagstuk.

Batteryspray ontwikkelt en produceert innovatieve producten voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industrie en maritieme sector.

Waarborgen via Batteryspray App

Om de te gebruiken werkmethode te borgen, schrijft Batteryspray een toetsingsprotocol voor. Dit protocol dient voorafgaand en na afronden van de werkzaamheden aantoonbaar gecontroleerd te worden middels de Batteryspray App. In de app legt uw de uitgevoerde werkzaamheden, voor- en na inspectie, conform wet- en regelgeving vast.