FAQ items aan het laden...

Accuspuit

Bent u een asbestsaneerder en zoekt u naar een accuspuit? Dan bent u bij Batteryspray zeker aan het juiste adres! Het saneren van asbesthoudende pakkingen kan in de meeste gevallen makkelijker, sneller en goedkoper door onze ontwikkelde werkmethodiek toe te passen. Wij kunnen voor u (conform de gegeven eisen) asbesthoudende flenspakkingen in een risicoklasse 1 verwijderen, zonder dat wij hiervoor moeten gaan zagen of slopen.

Zoekt u meer informatie met betrekking tot onze werkmethodiek? Bekijk dan gerust even de informatievideo óf download de factsheet om meer inzicht te krijgen in onze aanpak. Als u verder nog vragen heeft, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Voorwaarden Batteryspray

  • Certificering Veilig Saneren met Batteryspray

  • Saneren met voorgeschreven equipment en benattingsproduct

  • Uitvoeren conform het in SMA-rt opgenomen werkprotocol

  • Waarborgen via Batteryspray App

Factsheet & trainingen Batteryspray

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze factsheets. Daarin vindt u alle informatie over de Batteryspray Methode. Daarin vindt u ook de voorwaarden saneren asbesthoudende (chrysotiel) pakkingen in Risicoklasse 1. Ook vindt u hier de mogelijkheden voor trainingen.

Download de factsheets

Download voor meer informatie de handige Factsheets van Batteryspray.com:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Accuspuit voor asbest saneren? Wij helpen u verder!

Batteryspray heeft in de afgelopen jaren meerdere innovatieve producten ontwikkeld en geproduceerd voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industriële en maritieme sector. Hiervoor schrijven wij ook een toetsingsprotocol voor, die zowel voorafgaand als na het afronden van de werkzaamheden via onze app gecontroleerd dienen te worden.

Onze werkmethodiek is goedgekeurd door het Validatie- en Innovatiepunt Asbest (VIP). Dit is een onafhankelijk orgaan dat het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) adviseert of een werkwijze op gebied van asbestsanering als landelijk gevalideerd beschouwd kan worden. Daarnaast heeft ook de overheid onze aanpak goedgekeurd.

Meer informatie?

Heeft u nog enkele vragen over het gebruik van een accuspuit tijdens het saneren van asbest óf kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om even contact met een van onze specialisten op te nemen voor meer informatie. Graag tot ziens bij Batteryspray!

Batteryspray ontwikkelt en produceert innovatieve producten voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industrie en maritieme sector.

Waarborgen via Batteryspray App

Om de te gebruiken werkmethode te borgen, schrijft Batteryspray een toetsingsprotocol voor. Dit protocol dient voorafgaand en na afronden van de werkzaamheden aantoonbaar gecontroleerd te worden middels de Batteryspray App. In de app legt uw de uitgevoerde werkzaamheden, voor- en na inspectie, conform wet- en regelgeving vast.