FAQ items aan het laden...

Risico asbest

Bent u een asbestsaneerder en wilt u risico asbest vrijkomen minimaliseren? Batteryspray heeft dé oplossing! Voor mensen kan asbest leiden tot zeer ernstige ziektes, die soms zelfs een dodelijke uitkomst kunnen hebben. De overheid wil daarom dat er in 2024 (later 2028, maar is inmiddels van de baan) geen asbestdaken meer in Nederland zijn. Het verwijderen van asbest dient op de juiste manier te gebeuren en er kunnen zelfs boetes worden uitgedeeld wanneer dit niet gebeurt. Wij hebben daarom een veilige, erkende werkmethodiek ontwikkeld voor asbestsaneerders.

Meer weten over hoe onze aanpak precies werkt? Bekijk dan gerust even de informatievideo, download de factsheet op deze pagina óf neem voor overige vragen even contact met een van onze specialisten op.

Voorwaarden Batteryspray

  • Certificering Veilig Saneren met Batteryspray

  • Saneren met voorgeschreven equipment en benattingsproduct

  • Uitvoeren conform het in SMA-rt opgenomen werkprotocol

  • Waarborgen via Batteryspray App

Factsheet & trainingen Batteryspray

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze factsheets. Daarin vindt u alle informatie over de Batteryspray Methode. Daarin vindt u ook de voorwaarden saneren asbesthoudende (chrysotiel) pakkingen in Risicoklasse 1. Ook vindt u hier de mogelijkheden voor trainingen.

Download de factsheets

Download voor meer informatie de handige Factsheets van Batteryspray.com:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Risico asbest bepalen? Gebruik onze werkmethodiek!

Onze ontwikkelde werkmethode begint (vrijwel) altijd met een asbestinventarisatie. Dit is een soort onderzoek, waarin de saneerder gaat kijken of er asbest in een gebouw aanwezig is. In sommige gevallen is er wel asbest in een gebouw aanwezig, maar is het slimmer om het te laten zitten. Dit is het geval als de asbest zich niet kan mengen met de buitenlucht.

Wanneer de asbest wel is vrijgekomen, dan zullen de pakkingen verwijderd moeten worden. In de afgelopen jaren hebben wij daarom meerdere innovatieve producten ontwikkeld en geproduceerd voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industriële en maritieme sector. Hiervoor schrijven wij ook een toetsingsprotocol voor, die zowel voorafgaand als na het afronden van de werkzaamheden via onze app gecontroleerd dienen te worden.

Neem contact op!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot het risico asbest minimaliseren als saneerder? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze specialisten op! Zij kijken graag op maat met u mee naar een geschikte oplossing voor uw gewenste situatie.

Batteryspray ontwikkelt en produceert innovatieve producten voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industrie en maritieme sector.

Waarborgen via Batteryspray App

Om de te gebruiken werkmethode te borgen, schrijft Batteryspray een toetsingsprotocol voor. Dit protocol dient voorafgaand en na afronden van de werkzaamheden aantoonbaar gecontroleerd te worden middels de Batteryspray App. In de app legt uw de uitgevoerde werkzaamheden, voor- en na inspectie, conform wet- en regelgeving vast.