FAQ items aan het laden...

Emissiebeperking

Bent u een asbestverwijderaar en bent u op zoek naar een werkmethodiek met emissiebeperking? Dan bent u bij Batteryspray zeker aan het juiste adres! Onze ontwikkelde methode zorgt ervoor dat de emissie van asbest doeltreffend wordt beheerst, waardoor een terugschaling naar risicoklasse 1 geoorloofd is. Dit is natuurlijk op voorwaarde dat er expliciet gebruik wordt gemaakt van de werkmethode en borging.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze werkmethodiek? Bekijk dan gerust even de informatievideo óf download de factsheet om meer inzicht te krijgen in onze aanpak. Als u verder nog vragen heeft, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Voorwaarden Batteryspray

  • Certificering Veilig Saneren met Batteryspray

  • Saneren met voorgeschreven equipment en benattingsproduct

  • Uitvoeren conform het in SMA-rt opgenomen werkprotocol

  • Waarborgen via Batteryspray App

Factsheet & trainingen Batteryspray

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze factsheets. Daarin vindt u alle informatie over de Batteryspray Methode. Daarin vindt u ook de voorwaarden saneren asbesthoudende (chrysotiel) pakkingen in Risicoklasse 1. Ook vindt u hier de mogelijkheden voor trainingen.

Download de factsheets

Download voor meer informatie de handige Factsheets van Batteryspray.com:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Emissiebeperking voor asbest? Wij zijn uw partner!

Asbest saneren begint vrijwel altijd met een asbestinventarisatie. Dit is een soort onderzoek, waarin de saneerder gaat kijken of er asbest in een gebouw aanwezig is (en in welke mate dat precies is). In sommige gevallen is er wel asbest in een gebouw aanwezig, maar is het slimmer om het te laten zitten. Een goed voorbeeld hiervan is als de asbest zich niet kan mengen met de buitenlucht.

Maar wat moet er precies gebeuren als het wél is vrijgekomen? Asbest is vaak schadelijk voor de menselijke gezondheid en het is daarom belangrijk om professionele ondersteuning in te schakelen. Batteryspray heeft een werkmethodiek ontwikkeld, die ervoor zorgt dat asbestsaneerders veilig en effectief te werk kunnen gaan. De betrouwbaarheid van deze werkmethodiek is door de overheid en andere belangrijke derde partijen (zoals bijvoorbeeld het Validatie- en Innovatiepunt Asbest) erkend.

Kom in contact!

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar de emissiebeperking van asbest? Neem dan gerust even contact met ons op via het formulier op onze website. Onze specialisten staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!

Batteryspray ontwikkelt en produceert innovatieve producten voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industrie en maritieme sector.

Waarborgen via Batteryspray App

Om de te gebruiken werkmethode te borgen, schrijft Batteryspray een toetsingsprotocol voor. Dit protocol dient voorafgaand en na afronden van de werkzaamheden aantoonbaar gecontroleerd te worden middels de Batteryspray App. In de app legt uw de uitgevoerde werkzaamheden, voor- en na inspectie, conform wet- en regelgeving vast.