FAQ items aan het laden...

Benatten

Bent u op zoek naar een werkmethodiek voor het benatten (en verwijderen) van asbest? Wij, van Batteryspray, kunnen u verder helpen! Asbest kan leiden tot zeer ernstige ziektes, die soms zelfs een dodelijke uitkomst kunnen hebben. De overheid wil daarom dat er in 2024 (later 2028, maar is inmiddels van de baan) geen asbestdaken meer in Nederland zijn. Het verwijderen van asbest dient op de juiste manier te gebeuren en er kunnen zelfs boetes worden uitgedeeld wanneer dit niet gebeurt. Batteryspray heeft daarom een effectieve werkmethodiek voor asbest sanering ontwikkeld.

Benieuwd geworden naar onze ontwikkelde werkmethodiek? Bekijk de bovenstaande informatievideo of download de factsheet voor meer informatie. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.

Voorwaarden Batteryspray

  • Certificering Veilig Saneren met Batteryspray

  • Saneren met voorgeschreven equipment en benattingsproduct

  • Uitvoeren conform het in SMA-rt opgenomen werkprotocol

  • Waarborgen via Batteryspray App

Factsheet & trainingen Batteryspray

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze factsheets. Daarin vindt u alle informatie over de Batteryspray Methode. Daarin vindt u ook de voorwaarden saneren asbesthoudende (chrysotiel) pakkingen in Risicoklasse 1. Ook vindt u hier de mogelijkheden voor trainingen.

Download de factsheets

Download voor meer informatie de handige Factsheets van Batteryspray.com:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asbest benatten? Batteryspray legt het u uit!

Saneren conform de Batteryspray methode levert een aanzienlijke tijdswinst en kostenbesparing op. Hierbij kunt u denken aan besparingen op inzet van eigen personeel versus externen, stilstandtijden, inventariseren, containmentbouw en vrijgaven.

Daarnaast zijn wij ook erkend door belangrijke derde partijen in de branche van asbestsanering. Twee goede voorbeelden hiervan zijn het SZW en het Validatie- en Innovatiepunt Asbest (VIP); zij adviseren de werkmethode van Batteryspray met betrekking tot afstandhouders en stopbuspakkingen toe te laten tot risicoklasse 1 en op te nemen in SMA-rt (Stoffen Manager Asbest Risico Techniek).

Meer weten?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot ons werkprotocol voor asbest benatten óf kunnen wij al iets voor uw bedrijf betekenen? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze specialisten op! Zij kijken graag op maat met u mee naar een geschikte oplossing voor uw gewenste situatie.

Batteryspray ontwikkelt en produceert innovatieve producten voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industrie en maritieme sector.

Waarborgen via Batteryspray App

Om de te gebruiken werkmethode te borgen, schrijft Batteryspray een toetsingsprotocol voor. Dit protocol dient voorafgaand en na afronden van de werkzaamheden aantoonbaar gecontroleerd te worden middels de Batteryspray App. In de app legt uw de uitgevoerde werkzaamheden, voor- en na inspectie, conform wet- en regelgeving vast.