FAQ items aan het laden...

Asbestsanering

Wilt u een gecertificeerde en betrouwbare aanpak hanteren voor asbestsanering? Dan bent u bij Batteryspray helemaal aan het juiste adres! Wij hebben in de afgelopen jaren meerdere innovatieve producten ontwikkeld en geproduceerd voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industriële en maritieme sector. Hiervoor schrijven wij ook een toetsingsprotocol voor, die zowel voorafgaand als na het afronden van de werkzaamheden via onze app gecontroleerd dienen te worden.

Wilt u meer informatie over hoe onze aanpak precies werkt? Bekijk gerust even de informatievideo, download de factsheet op deze pagina óf neem voor overige vragen gerust even contact met een van onze specialisten op.

Voorwaarden Batteryspray

  • Certificering Veilig Saneren met Batteryspray

  • Saneren met voorgeschreven equipment en benattingsproduct

  • Uitvoeren conform het in SMA-rt opgenomen werkprotocol

  • Waarborgen via Batteryspray App

Factsheet & trainingen Batteryspray

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze factsheets. Daarin vindt u alle informatie over de Batteryspray Methode. Daarin vindt u ook de voorwaarden saneren asbesthoudende (chrysotiel) pakkingen in Risicoklasse 1. Ook vindt u hier de mogelijkheden voor trainingen.

Download de factsheets

Download voor meer informatie de handige Factsheets van Batteryspray.com:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asbestsanering toepassen? Batteryspray helpt!

Het proces van het saneren van asbest begint vrijwel altijd met een asbestinventarisatie. Dit is een soort onderzoek, waarin de saneerder gaat kijken of er asbest in een gebouw aanwezig is. In sommige gevallen is er wel asbest in een gebouw aanwezig, maar is het slimmer om het te laten zitten. Dit is het geval als de asbest zich niet kan mengen met de buitenlucht.

Maar wat moet er precies gebeuren als het wél is vrijgekomen? Asbest is vaak schadelijk voor de menselijke gezondheid en het is daarom belangrijk om professionele ondersteuning in te schakelen. Batteryspray heeft een werkmethodiek ontwikkeld, die ervoor zorgt dat asbestsaneerders veilig en effectief te werk kunnen gaan. De betrouwbaarheid van deze werkmethodiek is door de overheid en andere belangrijke derde partijen (zoals bijvoorbeeld het Validatie- en Innovatiepunt Asbest) erkend.

Benieuwd geworden?

Bent u een asbestsaneerder en kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een veilige en betrouwbare manier van asbestsanering? Twijfel dan niet om even contact met een van onze specialisten op te nemen voor meer informatie. Graag tot ziens bij Batteryspray!

Batteryspray ontwikkelt en produceert innovatieve producten voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industrie en maritieme sector.

Waarborgen via Batteryspray App

Om de te gebruiken werkmethode te borgen, schrijft Batteryspray een toetsingsprotocol voor. Dit protocol dient voorafgaand en na afronden van de werkzaamheden aantoonbaar gecontroleerd te worden middels de Batteryspray App. In de app legt uw de uitgevoerde werkzaamheden, voor- en na inspectie, conform wet- en regelgeving vast.