FAQ items aan het laden...

Asbestpakkingen

Als u op een effectieve en betrouwbare manier asbestpakkingen wilt verwijderen, dan bent u bij Batteryspray helemaal aan het juiste adres! Het saneren van asbesthoudende pakkingen kan in veel gevallen makkelijker, sneller en goedkoper met onze ontwikkelde werkmethodiek. Wij kunnen voor u (conform de gegeven eisen) asbesthoudende flenspakkingen in een risicoklasse 1 verwijderen, zonder dat wij hiervoor moeten gaan zagen of slopen.

Meer weten over hoe onze werkmethodiek precies in zijn werking gaat? Bekijk dan gerust even de informatievideo óf download de factsheet om meer inzicht te krijgen in onze aanpak. Als u verder nog vragen heeft, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Voorwaarden Batteryspray

  • Certificering Veilig Saneren met Batteryspray

  • Saneren met voorgeschreven equipment en benattingsproduct

  • Uitvoeren conform het in SMA-rt opgenomen werkprotocol

  • Waarborgen via Batteryspray App

Factsheet & trainingen Batteryspray

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze factsheets. Daarin vindt u alle informatie over de Batteryspray Methode. Daarin vindt u ook de voorwaarden saneren asbesthoudende (chrysotiel) pakkingen in Risicoklasse 1. Ook vindt u hier de mogelijkheden voor trainingen.

Download de factsheets

Download voor meer informatie de handige Factsheets van Batteryspray.com:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asbestpakkingen saneren? Gebruik onze werkmethodiek!

De Batteryspray methode is een door de overheid goedgekeurde “best practice’ werkmethodiek voor het saneren van asbesthoudende materialen. Saneren conform de Batteryspray methode levert een aanzienlijke tijdswinst en kostenbesparing op. Hierbij kunt u denken aan besparingen op inzet van eigen personeel versus externen, stilstandtijden, inventariseren, containmentbouw en vrijgaven.

Wij hebben in de afgelopen jaren meerdere innovatieve producten ontwikkeld en geproduceerd voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industriële en maritieme sector. Hiervoor schrijven wij ook een toetsingsprotocol voor, die zowel voorafgaand als na het afronden van de werkzaamheden via onze app gecontroleerd dienen te worden.

Meer informatie?

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar een effectieve en goedgekeurde werkmethodiek voor het saneren van asbestpakkingen? Óf heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze aanpak en/of producten? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze specialisten staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!

Batteryspray ontwikkelt en produceert innovatieve producten voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industrie en maritieme sector.

Waarborgen via Batteryspray App

Om de te gebruiken werkmethode te borgen, schrijft Batteryspray een toetsingsprotocol voor. Dit protocol dient voorafgaand en na afronden van de werkzaamheden aantoonbaar gecontroleerd te worden middels de Batteryspray App. In de app legt uw de uitgevoerde werkzaamheden, voor- en na inspectie, conform wet- en regelgeving vast.