FAQ items aan het laden...

Asbestherkenning

Bent u op zoek naar een juiste wijze van asbestherkenning? Wij, van Batteryspray, kunnen u verder helpen! Ruw asbest bestaat uit langwerpige bundels die zijn opgebouwd uit kristallen die lengtesplijting vertonen. Deze kristallen worden ookwel asbestvezels genoemd en kunnen na beschadiging zo klein worden dat zij niet met het blote oog waar te nemen zijn. Asbest is vaak schadelijk voor de menselijke gezondheid en het is daarom belangrijk om direct professionele ondersteuning in te schakelen voor het verwijderen van deze asbest.

Wilt u meer informatie over asbest en hoe u dit kunt herkennen? Neem dan gerust even contact met ons op via het formulier op onze website. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Voorwaarden Batteryspray

  • Certificering Veilig Saneren met Batteryspray

  • Saneren met voorgeschreven equipment en benattingsproduct

  • Uitvoeren conform het in SMA-rt opgenomen werkprotocol

  • Waarborgen via Batteryspray App

Factsheet & trainingen Batteryspray

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze factsheets. Daarin vindt u alle informatie over de Batteryspray Methode. Daarin vindt u ook de voorwaarden saneren asbesthoudende (chrysotiel) pakkingen in Risicoklasse 1. Ook vindt u hier de mogelijkheden voor trainingen.

Download de factsheets

Download voor meer informatie de handige Factsheets van Batteryspray.com:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asbestherkenning als saneerder? Bekijk onze werkmethodiek!

Asbest kan leiden tot zeer ernstige ziektes, die soms zelfs een dodelijke uitkomst kunnen hebben. De overheid wil daarom dat er in 2024 (later 2028, maar dit is inmiddels van de baan) geen asbestdaken meer in Nederland zijn. Het verwijderen van asbest dient op de juiste manier te gebeuren en er kunnen zelfs boetes worden uitgedeeld wanneer dit niet gebeurt. Batteryspray heeft daarom een effectieve werkmethodiek voor asbestsanering ontwikkeld.

Onze werkmethodiek is goedgekeurd door het Validatie- en Innovatiepunt Asbest (VIP). Dit is een onafhankelijk orgaan dat het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) adviseert of een werkwijze op gebied van asbestsanering als landelijk gevalideerd beschouwd kan worden. Daarnaast heeft ook de overheid onze aanpak goedgekeurd.

Kom in contact!

Meer weten over onze werkmethodiek óf kunnen wij u nog enkele tips geven voor asbestherkenning? Twijfel dan niet om even contact met een van onze specialisten op te nemen voor meer informatie. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u meer vertellen!

Batteryspray ontwikkelt en produceert innovatieve producten voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industrie en maritieme sector.

Waarborgen via Batteryspray App

Om de te gebruiken werkmethode te borgen, schrijft Batteryspray een toetsingsprotocol voor. Dit protocol dient voorafgaand en na afronden van de werkzaamheden aantoonbaar gecontroleerd te worden middels de Batteryspray App. In de app legt uw de uitgevoerde werkzaamheden, voor- en na inspectie, conform wet- en regelgeving vast.