FAQ items aan het laden...

Asbest risicoklasse 1

Wilt u, als asbestsaneerder, meer weten over het verwijderen van asbest risicoklasse 1? Dan bent u bij Batteryspray zeker aan het juiste adres! Het saneringsproces van asbest (risicoklasse 1) begint vrijwel altijd met een asbestinventarisatie. Dit is een soort onderzoek, waarin de saneerder gaat kijken of er daadwerkelijk asbest in een gebouw aanwezig is. In sommige gevallen is er wel asbest in een gebouw aanwezig, maar is het slimmer om het te laten zitten. Dit is het geval als de asbest zich niet kan mengen met de buitenlucht.

Meer weten over hoe onze werkmethodiek precies in zijn werking gaat? Bekijk dan gerust even de informatievideo óf download de factsheet om meer inzicht te krijgen in onze aanpak. Als u verder nog vragen heeft, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Voorwaarden Batteryspray

  • Certificering Veilig Saneren met Batteryspray

  • Saneren met voorgeschreven equipment en benattingsproduct

  • Uitvoeren conform het in SMA-rt opgenomen werkprotocol

  • Waarborgen via Batteryspray App

Factsheet & trainingen Batteryspray

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze factsheets. Daarin vindt u alle informatie over de Batteryspray Methode. Daarin vindt u ook de voorwaarden saneren asbesthoudende (chrysotiel) pakkingen in Risicoklasse 1. Ook vindt u hier de mogelijkheden voor trainingen.

Download de factsheets

Download voor meer informatie de handige Factsheets van Batteryspray.com:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asbest risicoklasse 1 saneren? Gebruik onze methode!

Maar wat moet er precies gebeuren als er wél asbest is vrijgekomen? Batteryspray heeft een werkmethodiek ontwikkeld, die ervoor zorgt dat asbestsaneerders veilig en effectief te werk kunnen gaan in het verwijderen van deze asbest. De betrouwbaarheid van deze werkmethodiek is door de overheid en andere belangrijke derde partijen (zoals bijvoorbeeld het Validatie- en Innovatiepunt Asbest) erkend.

De inzet van onze werkmethode levert (bewezen) een aanzienlijke tijdswinst en kostenbesparing op. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan besparingen op inzet van eigen personeel versus externen, stilstandtijden, inventariseren, containmentbouw en vrijgaven.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een betrouwbare methode om asbest risicoklasse 1 te saneren? Neem dan direct contact met een van onze specialisten op, zodat zij op maat met u mee kunnen kijken. Zij vertellen u graag meer over de ontwikkelde producten en werkprotocollen. Tot ziens bij Batteryspray!

Batteryspray ontwikkelt en produceert innovatieve producten voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industrie en maritieme sector.

Waarborgen via Batteryspray App

Om de te gebruiken werkmethode te borgen, schrijft Batteryspray een toetsingsprotocol voor. Dit protocol dient voorafgaand en na afronden van de werkzaamheden aantoonbaar gecontroleerd te worden middels de Batteryspray App. In de app legt uw de uitgevoerde werkzaamheden, voor- en na inspectie, conform wet- en regelgeving vast.