FAQ items aan het laden...

Asbest protocol

Zoekt u, als asbestsaneerder, naar een betrouwbaar asbest protocol? Wij, van Batteryspray, kunnen u verder helpen! Ons asbest protocol begint vrijwel altijd met een asbestinventarisatie. Dit is een soort onderzoek, waarin de saneerder gaat kijken of er asbest in een gebouw aanwezig is. In sommige gevallen is er wel asbest in een gebouw aanwezig, maar is het slimmer om het te laten zitten. Dit is het geval als de asbest zich niet kan mengen met de buitenlucht.

Wilt u meer informatie over hoe onze aanpak precies werkt? Bekijk gerust even de informatievideo, download de factsheet op deze pagina óf neem voor overige vragen gerust even contact met een van onze specialisten op.

Voorwaarden Batteryspray

  • Certificering Veilig Saneren met Batteryspray

  • Saneren met voorgeschreven equipment en benattingsproduct

  • Uitvoeren conform het in SMA-rt opgenomen werkprotocol

  • Waarborgen via Batteryspray App

Factsheet & trainingen Batteryspray

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze factsheets. Daarin vindt u alle informatie over de Batteryspray Methode. Daarin vindt u ook de voorwaarden saneren asbesthoudende (chrysotiel) pakkingen in Risicoklasse 1. Ook vindt u hier de mogelijkheden voor trainingen.

Download de factsheets

Download voor meer informatie de handige Factsheets van Batteryspray.com:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asbest protocol gebruiken? Wij helpen saneerders verder!

Maar wat moet er precies gebeuren als er wél asbest is vrijgekomen? Batteryspray heeft een werkmethodiek ontwikkeld, die ervoor zorgt dat asbestsaneerders veilig en effectief te werk kunnen gaan in het verwijderen van deze asbestpakkingen.

Het asbest protocol van Batteryspray is een door de overheid goedgekeurde “best practice’ werkmethodiek voor het saneren van asbesthoudende materialen. Saneren conform de Batteryspray methode levert een aanzienlijke tijdswinst en kostenbesparing op. Hierbij kunt u denken aan besparingen op inzet van eigen personeel versus externen, stilstandtijden, inventariseren, containmentbouw en vrijgaven.

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een veilig, betrouwbaar en erkend asbest protocol? Neem dan direct contact met een van onze specialisten op, zodat zij op maat met u mee kunnen kijken. Zij vertellen u graag meer over de ontwikkelde producten en werkprotocollen. Tot ziens bij Batteryspray!

Batteryspray ontwikkelt en produceert innovatieve producten voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industrie en maritieme sector.

Waarborgen via Batteryspray App

Om de te gebruiken werkmethode te borgen, schrijft Batteryspray een toetsingsprotocol voor. Dit protocol dient voorafgaand en na afronden van de werkzaamheden aantoonbaar gecontroleerd te worden middels de Batteryspray App. In de app legt uw de uitgevoerde werkzaamheden, voor- en na inspectie, conform wet- en regelgeving vast.