FAQ items aan het laden...

Asbest app

Zoekt u (als asbestsaneerder) naar een asbest app? Wij, van Batteryspray, bieden u dé ideale oplossing! Batteryspray heeft in de afgelopen jaren meerdere innovatieve producten ontwikkeld en geproduceerd voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industriële en maritieme sector. Hiervoor schrijven wij ook een toetsingsprotocol voor, die zowel voorafgaand als na het afronden van de werkzaamheden via onze asbest app gecontroleerd dienen te worden.

Benieuwd geworden naar onze ontwikkelde werkmethodiek? Bekijk de bovenstaande informatievideo of download de factsheet voor meer informatie. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.

Voorwaarden Batteryspray

  • Certificering Veilig Saneren met Batteryspray

  • Saneren met voorgeschreven equipment en benattingsproduct

  • Uitvoeren conform het in SMA-rt opgenomen werkprotocol

  • Waarborgen via Batteryspray App

Factsheet & trainingen Batteryspray

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze factsheets. Daarin vindt u alle informatie over de Batteryspray Methode. Daarin vindt u ook de voorwaarden saneren asbesthoudende (chrysotiel) pakkingen in Risicoklasse 1. Ook vindt u hier de mogelijkheden voor trainingen.

Download de factsheets

Download voor meer informatie de handige Factsheets van Batteryspray.com:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asbest app inzetten? Neem direct contact op!

Het saneren van asbesthoudende pakkingen kan in vrijwel alle gevallen makkelijker, sneller en goedkoper met de ontwikkelde werkmethodiek van Batteryspray. Wij kunnen voor u (conform de gegeven eisen) asbesthoudende flenspakkingen in een risicoklasse 1 verwijderen zonder dat wij hiervoor moeten gaan zagen of slopen.

Het Validatie- en Innovatiepunt Asbest (VIP) heeft onze ontwikkeld werkprotocol goedgekeurd. Dit is een onafhankelijk orgaan dat het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) adviseert of een werkwijze op gebied van asbestsanering als landelijk gevalideerd beschouwd kan worden. Daarnaast heeft ook de overheid onze aanpak goedgekeurd.

Meer informatie?

Heeft u nog enkele vragen over de inzet van onze asbest app (en bijbehorend werkprotocol) óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om even contact met een van onze specialisten op te nemen voor meer informatie. Graag tot ziens bij Batteryspray!

Batteryspray ontwikkelt en produceert innovatieve producten voor het verwijderen van asbesthoudende toepassingen in de industrie en maritieme sector.

Waarborgen via Batteryspray App

Om de te gebruiken werkmethode te borgen, schrijft Batteryspray een toetsingsprotocol voor. Dit protocol dient voorafgaand en na afronden van de werkzaamheden aantoonbaar gecontroleerd te worden middels de Batteryspray App. In de app legt uw de uitgevoerde werkzaamheden, voor- en na inspectie, conform wet- en regelgeving vast.